Walibi evenementen

In Walibi Holland zijn een aantal evenementen die ieder jaar terug komen. Hieronder staat ieder evenement genoemd, met de activiteiten die die dag plaats vinden in Walibi. Daarnaast worden de openingstijden en de entreeprijs genoemd.Fantasy Festival

Allereerst is er het Fantasy Festival. Dit evenement vindt plaats op 1, 2 en 3 mei. Op deze dagen lopen er verschillende spannende, grappige en mooie figuren door Walibi heen!

Daarnaast wordt een deel van Walibi opgezet als een markt, zoals deze er in de Middeleeuwen uitzag. Tot slot is er aan het einde van de dag een prachtige vuurwerkshow waar je heerlijk van kunt genieten!

Op deze dagen is het park geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Bij de evenementen zijn de entreekaarten iets duurder, namelijk €33,00.

 

Summer nights

Ook deze zomer vinden weer de Summer Nights plaats!! Op vier zaterdagen midden in de zomer, is het park geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur!

De zaterdagen waarop Summer Nights plaats vindt zijn: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus. Op deze avonden wordt er muziek gedraaid en kun jij kiezen voor de muziekstijl die het beste bij jou past. Daarnaast wordt ook op deze avonden een spetterende vuurwerkshow gehouden! Al met al gezellige avonden dus, die je niet mag missen!

Ook tijdens dit evenement zijn de entreeprijzen verhoogd naar €33,00.

 

Halloween Fright Nights

Net als voorgaande jaren, ook in 2012 weer de Halloween Fright Nights! De meest spannende dagen in het jaar. Waarbij veel acteurs, shows en Haunted Houses zorgen voor meer spanning dan ooit!

De Halloween Fright Nights vinden plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 12 oktober tot en met 28 oktober. De openingstijden van Walibi tijdens Halloween zijn van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Ook tijdens Halloween zijn de entreeprijzen verhoogd met €2,00.

 

Evenementen die je niet mag missen!!