Tarieven

Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van alle entreeprijzen zonder korting. Als jij dus een dagje naar Walibi gaat, en geen gebruik maakt van de Walibi Korting, zul je de onderstaande tarieven moeten betalen. Daarnaast vind je op deze pagina informatie over de verschillende abonnementen die je bij Walibi Holland kunt aanschaffen.Entreeprijzen

Wanneer je als volwassene (vanaf 12 jaar tot 55 jaar) naar Walibi Holland toe gaat, betaal je 31 euro per persoon. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 28,50. Deze tarieven gelden ook voor 55+’ers en mindervaliden. Heb je kinderen die jonger zijn dan 6 jaar? Dan mogen deze gratis mee het park in. Daarnaast heb je ook een parkeerticket nodig wanneer je met de auto komt. Een parkeerticket kost 7,50 euro per auto.

Ga je met de Walibi Expres, de bus vanaf Station Harderwijk naar Walibi Holland, dan bespaar je de kosten voor het parkeren. Een retourtje met de Walibi Express kost 6,50 euro. Wanneer je gaat voor een Combi-ticket, retour met de Walibi Express en toegang tot het park, kost je dat 29,50 euro. Zo bespaar je dus al 9 euro door met de bus te reizen.

Let op! Met de evenementen, worden er extra kosten gerekend. Alle tarieven zoals hierboven vermeld worden met 2 euro verhoogd. Een entree bewijs kost dan maar liefst 33 euro per persoon.

Abonnementen

Kun jij maar niet genoeg krijgen van Walibi? Dan is een abonnement wel iets voor jou! Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Walibi Holland biedt 6 soorten aan.

De squad pas is een abonnement voor maar 45 euro. Op 88 dagen van het jaar heb jij toegang tot het park met deze pas. Dit zijn de rustigste dagen van het jaar. Dus geen lange wachttijden en na twee bezoeken heb je de pas er al uit! Daarnaast krijg je ook kortingen op evenementen die plaatsvinden in Walibi Holland.

Ben jij een echte fan van Walibi? Wil je geen één evenement missen? Voor 69 euro biedt Walibi jou de Walibi Pas aan. Met deze pas kan je het hele seizoen (begin april tot eind oktober) onbeperkt naar Walibi. Daarnaast mag je ook één keer gratis naar een ander Walibi Park. (Walibi Rhône Alpes, Walibi Belgium of Walibi Sud-Ouest) en je ontvangt een bonnenboekje met allerlei kortingen.

Je kunt ook kiezen voor een drie parken pas. Met deze pas kun je voor 95 euro onbeperkt naar 3 verschillende parken, namelijk Walibi Holland, Dolfinarium in Harderwijk en Avonturenpark Helledoorn.

Liever met het hele gezin onbeperkt naar Walibi? Dat kan uiteraard ook! Walibi biedt verschillende gezinspassen aan. Meer over deze passen en alle voordelen vind je hier.