Summer Nights van start. Ben jij er ook bij?

Geplaatst op 11 augustus 2014 8:55 uur in Evenementen door admin

Op woensdag 6 en woensdag 13 augustus 2014 zijn weer de Walibi Summer Nights in attractiepark Walibi Holland. Op deze dagen wordt Walibi omgetoverd tot een waar zomers paradijs. Natuurlijk kun je tijdens deze dagen gewoon genieten van de leuke, spannende en spectaculaire attracties die Walibi heeft. Afgelopen woensdag was een groot feest. Ben jij er aankomende woensdag ook bij?

Het bijzondere van dit evenement is dat er op verschillende plekken in het park muziek gedraaid wordt. Zo wordt er bij het meer aan de Mainstreet muziek gedraaid door een echte dj. Er is een zone ingericht waar je onbeperkt kunt genieten van een écht zomers gevoel. Zo zijn er strandstoelen neergezet, zit je tussen de palmbomen en kun je genieten van heerlijke drankjes. Op het plein bij Crazy River kun je bekijken hoe het er aan toe gaat bij het Après Ski feestje.

Tot slot wordt er muziek gedraaid op de Mainstage. Jij kunt meebepalen welke muziek er gedraaid wordt via een app. Zo weet je zeker dat hetgeen dat gedraaid wordt, ook echt jouw stijl is!

Tijdens de Summer Nights zijn er ook activiteiten op het water. Zo kun je plaats nemen in een bal, die van een berg af gerold wordt, of kun je achter een boot aan op een banaan.

Absoluut genieten dus tijdens de Walibi Summer Nights! Een leuk voordeel; wanneer je jouw tickets online besteld, betaal je maar €27,50! Of bekijk  één van de kortingen die we aanbieden op deze website.

Reageer ook