Kortingen

Op deze pagina zijn verschillende kortingen te vinden, waarmee u minder betaalt voor de entreeprijs van het park.
Er zijn verschillende manieren waarop je korting kunt krijgen. Allereerst kun je kortingsbonnen vinden. Bij sommige kortingen krijg je een kortingscode voor Walibi. Deze code kun je invullen en je ontvangt de korting die bij de code hoort.
Daarnaast kun je, door mee te doen aan prijsvragen en enquêtes, kans maken op gratis kaarten voor Walibi Holland.Tot slot zijn er soms acties bij supermarkten of andere winkels, waarmee je kunt sparen voor korting of gratis kaarten. Zo was er vorig jaar bijvoorbeeld een erg bekende actie van Fanta, waarbij je €7,50 korting kon krijgen.
Hieronder zijn de kortingen en acties te vinden die nu lopen en waarmee je korting krijgt voor Walibi Holland in 2012.

Korting

Groepen

Ben je van plan met een grote groep naar Walibi Holland te gaan? Je kan dan groepskorting krijgen waaarbij je voordeel kan oplopen tot 13 euro per kaartje. Daarbij wordt ervan uitgegaan dat je met minimaal 20 personen komt. Is dit het geval? Dan betaalt ieder persoon in die groep €22,50.
Wanneer er alleen jongeren meegaan worden de kosten nog lager. Per persoon kost het dan nog maar €18,-. Dit is het ook het geval wanneer een groep mindervalide naar Walibi Holland gaan. Dit kan dus al snel heel wat geld schelen!
Wat hierbij wel belangrijk is, is dat de kaarten besteld moeten worden. Dit moet uiterlijk 5 werkdagen voor het bezoek te gebeuren.
Nog een kleine toevoeging: Voor de reservering wordt €5,00 gerekend.

Marktplaats

Wanneer er geen acties zijn, is het ook een mogelijkheid om eens op Marktplaats te kijken. Er zijn veel mensen die kaarten hebben gewonnen en deze voor veel goedkoper weg doen.

Vakantieveilingen

De website van vakantieveiligen bied naast vakanties tegenwoordig ook verschillende uitjes aan. Eén van deze categorieen is pretparken. Walibi Holland adverteert hier vaak 2 kaarten die soms erg goedkoop de deur uitgaan. Let er wel op dat hier 4 euro administratiekosten bij komen.

Kaarten winnen

Hieronder zijn een aantal websites te vinden waarbij je mee kunt doen met een spel. Wanneer je meedoet, maak je kans op gratis kaarten voor Walibi Holland!
Natuurlijk kun je er niet zeker van zijn dat je wint. Vandaar dat dit vooral leuk is, wanneer je niet per se een datum hebt waarop je naar Walibi Holland wilt gaan.
Quiz en win
Gratis lekker weg
Voncle.com
Nappas: uit met korting

Bij sommige kortingen krijg je een kortingscode voor Walibi.