Ben jij al klaar voor de Halloween Fright Nights?

Geplaatst op 11 augustus 2014 8:58 uur in Evenementen door admin

Ook dit jaar zullen de Halloween Fright Nights weer plaats vinden in Walibi Holland! Wat je kunt verwachten? Veel spanning, freaks die achter je aan zitten en natuurlijk…. Eddie de Clown! Van 10 tot en met 31 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag ben je weer welkom om te griezelen. De Fright Nights lopen van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze spannende avonden zijn er Scare Zones, horrorshows en Haunted Houses.

Er zijn dit jaar verschillende Haunted Houses die je kunt bezoeken. Allereerst is er de Jefferson Manor, een nieuw landhuis dat dit jaar voor het eerst bezocht kan worden! De familie die hier woonde is overleden. Volgens geruchten riep de familie geesten op. Is dit waar? En hoe is de familie aan hun einde gekomen?

Ook The Villa kun je weer bezoeken. Deze Haunted House doet al een aantal jaar mee. Wanneer je The Villa in stapt, kom je in Hollywood. Maar weet je nog wel zeker dat je een filmster wilt zijn?

Een derde Haunted House is de Psycho Shock. Wanneer je binnen treedt, bevind je je in het lab van Professor Mortis. Jij bent één van zijn proefpersonen, dus pas op…

Het laatste Haunted House heet Haunted Holidays. Wanneer je dit huis in bent geweest zullen Kerst en Sinterklaas nooit meer hetzelfde voor jou zijn.

Naast de Haunted Houses zijn er verschillende zones ingericht als Scare Zones, hier loop je oog in oog met de engste griezels uit je nachtmerries.

De kaarten voor de Halloween Fright Nights zijn alleen online te koop en kosten 35,50 euro. Wanneer je een Haunted House wilt bezoeken, betaal je 5 euro per Haunted House. Je kunt ook voor een R.I.P. Pass gaan, waarmee je zonder te wachten alle Haunted Houses in kun. Hiervoor betaal je 47,50 euro.

Tot slot kun je ook besluiten om gezellig een hapje te eten. Dit kost 29,95 per persoon.

Indien we nog meer interessente kortingen tegen komen voor Halloween Fright Nights, plaatsen we deze uiteraard op de Kortingen pagina.

We wensen je alvast een griezelig gezellige dag!

Reageer ook